Linda & Martijn

Wij, Linda Menkhorst en Martijn Haan organiseren als padelschool Padel Party verschillende activiteiten. Wij zijn gediplomeerde KNLTB Padelleraren. Onze passie is om onze kennis voor Padel te delen, Padel te promoten, (nieuwe) padellers enthousiast te maken en padellers sprongen te laten maken in hun spel. Beiden hebben wij jarenlange achtergrond als coach en trainer en vinden we het geweldig om mensen te begeleiden en te zien groeien en daarbij samen volop te genieten. Vamos!

Onze activiteiten verzorgen we bij de gezellige sport vereniging TPC Heiloo (buiten) en bij het bruisende Plaza Padel (binnen), beiden naast elkaar aan de Dors in Heiloo.

Clinics, de Padel Party of combi kunnen we op verzoek ook bij andere verenigingen in Noord-Holland geven, indien die club daar akkoord mee gaat.

Meer info over Martijn Padelfun.nl, over Linda iPadel.info

Activiteiten

Wij verzorgen o.a. de volgende activiteiten:

  • losse lessen, flexlessen, (korte) series lessen of thema-lessen, voor 1, 2, 3 of 4 spelers, een uur of een half uur, met name overdag (daluren) en indien er banen beschikbaar zijn 's avonds. Aandacht voor warming-up, techniek, tactiek en toepassen. Focus op padelslagen, zoals de bandeja, vibora, chiquita, bajada, service, return, volley of situaties: verdediging met en zonder glas, aanval en de transitie vanaf en naar het net, de verschillen met andere racketsporten, zoals tennis, squash en badminton, coaching op positiviteit, zelfvertrouwen, groei en genieten.
  • Padel Party voor o.a. introducees, beginners, licht-gevorderden, competitiespelers, ladies, (jeugd)leden en wachtlijsters, voor 8-24 personen per ronde.
  • Padel Clinics en arrangementen voor bedrijven, families, feestjes en ter kennismaking met padel
  • Padel Clinics door special guest trainers voor gevorderden en competitiespelers
  • Duo-coaching, speel samen met Martijn en Linda een wedstrijd en krijg tijdens het spel tactische tips over hoe je (samen) je spel kunt verbeteren

Padel Clinics

Als je nog geen padel speelt, dan kun je kennismaken met Padel via een clinic. Denk bijvoorbeeld aan een clinic voor een bedrijf, school, feestje, familie, sportclub.

Als je voor een clinic kiest, dan is dit inclusief begeleiding door één of meerdere padeltrainers (Martijn en/of Linda), inclusief rackets, ballen en baanhuur.

De clinics kunnen bij TPC Heiloo (buiten) of Plaza Padel Heiloo (binnen) plaatsvinden in de daluren: maandag t/m vrijdag overdag en in de weekenden. 

Je maakt kennis met allerlei padelslagen, zoals vanaf het glas slaan en de spelregels, zodat je daarna meteen al een wedstrijdje kunt spelen tijdens de Padel Party. Tijdens de Padel Party spelen alle niveaus door elkaar en speel je steeds met en tegen andere spelers.

De mogelijkheden en kosten zijn afhankelijk van aantal deelnemers, leeftijden, tijdsduur (1, 1,5 of 2 uur), tijdstip, aantal banen, lokatie (buiten of binnen), aantal trainers, gewenste horeca en beschikbare budget. Vraag ons via email om een offerte.

Padellessen

Martijn en Linda organiseren wekelijks (flex)lessen. Je kunt je hiervoor via het inschrijfformulier aanmelden. Je wordt dan aan een Whatsapp groep toegevoegd met spelers van hetzelfde niveau. Wekelijks stellen wij via Datumprikker data/tijden voor, waar je je beschikbaarheid kunt opgeven. Vervolgens maken wij zoveel mogelijk leuke lesgroepjes.

Je hebt bij ons veel invloed op de les. We vragen meestal voor de les wat je wilt trainen, daar wordt vervolgens een selectie of combinatie uit gemaakt. Tijdens de les checken we ook waar je voorkeur naar uitgaat, zelf aanspelen, drills, etc.

Het leuke van flexlessen is dat je iedere week kunt bepalen of je wel of niet meedoet en spelers ontmoet waar je vervolgens ook weer mee kunt vrijspelen. Ook via de Whatsapp groep heb je meteen een padelnetwerk met spelers op jouw niveau.

Uiteraard kun je je ook aanmelden met je eigen groepje voor een vaste of flexibele tijd.

Na de les ontvang je een tikkie en vamos! toepassen en oefenen tijdens je wedstrijden of het vrijspelen.

Bedrijfsclinics

Padel Party Bedrijfsclinic Plymovent
Padel Party Bedrijfsclinic Buch

Padel Party's

Wij hebben de afgelopen jaren de Padel Party ontwikkeld, een aanrader om aan mee te doen. 

Tijdens een Padel Party speel je korte (10 minuten) partijtjes padel met verschillende spelers. Je speelt een mega-tiebreak, wij leggen uit hoe dat werkt. Na iedere ronde schuif je een baan op en splits je je als koppel op, zodat je steeds tegen en met iemand anders speelt. Zo leer je snel andere padellers kennen en leer je van en met elkaar supersnel padel spelen, meestal met een Spaans sfeertje/muziekje erbij. Het gaat om de fun, het (nog beter) leren van het spelletje en niet perse om de winst. Er wordt fair gestreden en veel gelachen.

Afhankelijk van het niveau van de spelers beginnen we met een gezamelijke oefening en geven we tijdens het spel tips, zodat je het spelletje nog sneller leert.

Er zijn inmiddels Padel Parties voor jeugd, beginners, licht-gevorderden, ladies, mix familia, vrijwilligers en competitiespelers, klik hier of hieronder om je in te schrijven op verschillende momenten van het jaar: Paas Padel Party, Kerst Padel Party, Olympic Padel Party, er is van alles mogelijk.

Rondom de Padel Party kan er gebruik gemaakt worden van de horeca als je dat wilt.

Padel Party's

Olympic Padel Party
Familia Mix Padel Party
Padelclinic Wachtlijsters TPCH
Padel Party Uitwisseling TPCH Santana
Padel Party TPCH Jeugd 2021

Martijn & Linda

Instructiebord CInco 5% korting
Plaza Padel Heiloo Kickoff