Contact

Linda Menkhorst-Elsinga
Egmond aan Zee
Whatsapp
+31 652699421
linda@ipadel.info

Linda Menkhorst
Lees meer over Padel Party
Martijn en Linda

Tennis, Artificial Intelligence en QTouch

Rond mijn 8ste jaar ben ik begonnen met tennis bij TC Egmond. Ron Goedel was onze trainer. Claudia (Spit) en ik waren tennismaatjes. Ik "leefde" op de tennisbaan. Vanuit school meteen door naar de baan, met onze eigen zakjes thee, samen met Petra Hamberg, Esther Hamberg, Monique Beentjes en Fleur IJkel. Ik mocht bij Tom de Goede komen trainen in het Goede Veld, [s morgens om 7 uur stonden wij daar al, voordat ik naar school ging. Jarenlang heb ik competitie gespeeld, als toendertijd B1-speler, samen met Carla de Goede, Ron Verschoor, Erik Tolhuizen, Manon van Amstel, Jan Zuurbier, Petra Hamberg, Johan Meijer, Jan Visser en nog vele anderen. Een toptijd.

Na de studie Informatica: Kunstmatige Intelligentie en Robotica aan de Universiteit van Amsterdam heb ik 12 jaar als organisatie-, informatica-adviseur, manager en als trainer/coach gewerkt bij Ernst & Young, Consulting en bij een jong internet-bedrijf.

Vanaf oktober 2005 geven Yolande en ik als eersten in het nederlands training in Quantum-Touch, met veel passie en heel veel plezier. Samen met Linda Liefting en Nancy Kager vormen wij nu het zeer gepassioneerde QTouch Trainingen.

Vanaf 2003 ben ik werkzaam als allergie-therapeut. Quantum-Allergy (vinden en resetten van allergie en intolerantie) en Quantum-Touch (genezen met je handen, voor iedereen) vormen het belangrijkste onderdeel van mijn aanpak. Samen met Yolande van Rosmalen heb ik heel veel ervaring opgedaan en hebben wij de groei van Quantum-Touch in Nederland in gang gezet.

Wij geven maandelijks 2 workshops op het gebied van natuurgeneeskundige therapie en persoonlijke ontwikkeling. Op onze workshops komen beginners, patienten en therapeuten.

Tijdens mijn studie heb ik Marc ontmoet. Precies 10 jaar later zijn we getrouwd (1995). We hebben twee zonen Mike (1998) en Jeff (2001). En ... superleuk, Marc speelt ook padel.

En nu ... Padel

Samen met Norberto Nesi, internship
23-8-2020 Internship
with Norberto Nesi
Padel Competitie Clinics Norberto Nesi
Samen met Norberto Nesi,
start van de clinics
Rosco Müller, Erik-Jelle de Wit, Padel Sloterdijk
Samen met Rosco Müller, Erik-Jelle
de Wit en Monique Beentjes
Marcel Bogaart, La Playa, Padel Shop met Claudia Spit
Samen met Marcel Bogaart
en Claudia Spit

Eind april 2019 heb ik samen met Claudia Spit een padelclinic gedaan bij TC Heiloo United. Daar kwam ik ook Jan Zuurbier weer tegen. Meteen tijdens de clinic was ik verkocht. Jarenlang had ik niet meer "echt" gesport en opeens begreep ik weer waarom ik balsporten en vroeger tennis zo leuk vond. Padel is echter nog leuker. Het is dynamisch, gezellig, creatief, gek en er wordt heel veel gelachen. Er valt van alles te leren, het is "easy to play and hard to master".

In maart 2020 ben ik met 2 clubgenoten Martijn Haan en Martijn Cornelissen begonnen met de NPB-instructeurs opleiding, ik wil gewoon weten hoe je het spelletje speelt en er alles over leren wat er te leren valt.

Als ik eenmaal ergens enthousiast over ben, dan is het mijn passie om dat op anderen over te dragen. Dus dat doe ik volop bij TPCH, samen met Martijn Haan en de andere leden van de Padel Commissie. Martijn en ik blijken heel veel links te hebben, zowel op het gebied van Informatica, Healing als persoonlijke ontwikkeling. Onze belangrijkste link is nu PADEL, waarbij we overal mogelijkheden zien, waar ze nog niet zijn: synchroniciteit.

Martijn en ik hebben eind juli de testdag van de KNLTB voor padelleraar voor niet-tennisleraren met goed gevolg afgelegd. Van september t/m december 2020 volgden wij de padellerarenopleiding bij Nederlands Nummer 1 en professioneel padeller: Bram Meijer en liepen wij stage bij Robin Houtenbos bij TPC Heiloo, waarbij we lessen verzorgen voor jeugdleden en stagelessen voor volwassenen. In januari 2021 hebben we onze licentie gekregen en in april 2021 het examen met succes afgerond.

Door de corona-crisis en de fusie van de NPB en de KNLTB heeft de NPB helaas besloten om onze opleiding helemaal te cancellen. Helaas helaas, ze wisten geen oplossing voor ons te bedenken. 

Inmiddels neem ik ook vanaf 2019 deel in de padelcommissie Team Padel. Daarin houd ik me bezig met de clinics, Padel Party, social media, padelcontacten, netwerken en werven en enthousiasmeren van (nieuwe) leden.

In januari 2021 zijn Martijn en ik onze gezamelijke padelschool en padelevenementen organisatie begonnen: Padel Party. Samen verzorgen wij o.a. Padel Party's, waar ik in maart 2020 mee gestart ben.

Vanaf december 2021 zijn we gestart met het verzorgen van clinics en lessen bij Plaza Padel Heiloo. Tevens is het voor TPCH-leden mogelijk om bij slecht weer de les binnen te verzorgen.

Heb je vragen? Wil je Padel proberen? Kom maar op, mail naar linda@ipadel.info.